Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/90/204090/exportsolutions.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/90/204090/exportsolutions.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579 Export - Scandinavian Export Solutions AB

EXPORT

Vår nisch och vårt expertområde är vissa specifika fordon. Efterfrågan på dessa fordon är stor i vissa länder, vilket är en bidragande orsak till varför vi har valt att fokusera på dessa modeller. Vi har en stor marknad i framför allt Afrika.

Vi arbetar med främst japanska bilar såsom exempelvis Mazda, Mitsubishi, Nissan och Toyota men vi är även intresserade av Volkswagen och Peugeot.

Det som utmärker oss till skillnad från andra bilhandlare i landet är att vi gärna tar emot defekta, obesiktigade och avställda bilar. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för att inleda ett långsiktigt och ett hållbart samarbete.

  • Vi köper ert fordon i alla skick

  • Skräddarsyr priset efter bilen

  • Inga garantiförpliktelser

Varför ska ni sälja till Scandinavian Export Solutions?

Skräddarsydda lösningar

Det som utmärker oss till skillnad från andra bilhandlare i landet är att vi gärna tar emot defekta, obesiktigade eller avställda bilar.

Riksomfattande verksamhet

Vårt huvudkontor är lokaliserat i Svedala. Vi har dock en riksomfattande verksamhet, vilket medför att vi kan hämta era fordon på olika håll och platser i landet.

Högklassig service

Vår vision är trevligt kundbemötande, att tillfredsställa och tillgodose kundens krav. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och service av högsta klass.

Back to top