Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/90/204090/exportsolutions.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/90/204090/exportsolutions.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579 Om oss - Scandinavian Export Solutions AB

VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ENKEL

Vi är ett ledande företag inom bilexportbranschen som har en lång erfarenhet av bilhandel. Våra medarbetare har en gedigen kunskap av att köpa och sälja begagnade bilar. Vårt huvudkontor är lokaliserat i Svedala. Vi har dock en riksomfattande verksamhet, vilket medför att vi kan hämta era fordon på olika håll och platser i landet. Vid överenskommelse behöver du endast invänta oss så hämtar vi bilen på plats oavsett var du befinner dig i landet. Vi eftersträvar ett gott och långsiktigt samarbete. Målet är att du som kund är nöjd.

img-display

Vårt övergripande mål är nöjda och återkommande kunder. Vår nisch och vårt expertområde är vissa specifika fordon. Efterfrågan på dessa fordon är stor i vissa länder, vilket är en bidragande orsak till varför vi har valt att fokusera på dessa modeller. I detta avseende är det framför allt skåpbilar, pickuper och personbilar som avses. Oavsett om fordonet är defekt eller inte så tar vi emot det. Vi godtar även obesiktigade och avställda fordon. Vår vision är att tillfredsställa och tillgodose kundens krav. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och service av högsta klass.

 

Varför exporterar vi istället för att sälja fordonen i Sverige?  Det finns en stor efterfrågan på robusta och tåliga fordon i dessa länder eftersom vägarna inte är i samma skick som i Sverige.

Varför köper vi gärna defekta fordon?  Handeln med begagnade bilar i Sverige ger oftast sämre betalt för defekta fordon medans utomlands är det annorlunda. Därför kan vi erbjuda ett bättre pris oavsett om bilen är defekt eller fullt fungerande.

Back to top